Home Disclaimer

Disclaimer

Mijn doel is om mensen te informeren en mee te laten genieten van de reizen die ik maak. Eerlijkheid vind ik daarin erg belangrijk, en daarom deel ik graag met jullie hoe mijn artikelen tot stand komen.


Unieke content

  • Het overgrote deel van de artikelen op Travelwithbaukje zijn geschreven op eigen iniatief en worden geschreven door mij. Meningen geef ik alleen als ik een plek écht zelf heb bezocht en producten raad ik alleen aan als ik het getest heb. Hierdoor kan ik jullie oprecht advies geven

  • Alle foto’s en artikelen die ik online zet zijn gemaakt/geschreven door mij tenzij anders is vermeld. Zo weet je zeker dat alle content uniek is en waar het vandaan komt. De foto’s en teksten mogen niet worden over genomen zonder schriftelijke toestemming van mij.


Samenwerkingen

  • Af en toe ga ik een samenwerking aan met een extern bedrijf. Deze samenwerkingen houden meestal in dat ik een product ontvang om te testen, en ik hierover een review artikel schrijf. Deze artikelen zijn gebaseerd op mijn eigen ervaring, en zijn dus anders dan gesponsorde artikelen. In dit soort artikelen staat ook altijd aangegeven dat het gaat om een samenwerking/review.

  • Wanneer het gaat om een gesponsord artikel geschreven door iemand anders, dan zal dat altijd aangegeven zijn in het artikel. Onder aan het artikel staat dan ‘gesponsord artikel’. In dit soort artikelen staat mijn mening dan ook niet beschreven omdat ik het product niet altijd zelf heb uitgetest.

  • In sommige artikelen plaats ik affiliatie links. Als jij besluit je hotel/reis te boeken via deze links ontvang ik een klein deel van de aankoopprijs. De verkoopprijs zal voor jou niet hoger liggen dan normaal, en zo verdien ik ook af en toe een klein bedrag aan deze reisblog. Ik voeg alleen maar affiliatie links toe aan hotels/reizen waar ik daadwerkelijk enthousiast over ben!

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op door te mailen naar info@travelwithbaukje.nl

Deze website gebruikt cookies voor het verbeteren van jouw ervaring. Akkoord Lees meer