Home Over Baukje

Over Baukje

by Baukje Beers
Over Baukje

Welkom! Mijn naam is Baukje Beers, en ik ben 23 jaar oud. Mijn grootste passies zijn zeilen, wildlife en reizen, en mijn droom is om élk land op deze prachtige aarde te mogen bezoeken. Ik heb nog veel landen te gaan, but I’m working on it. Sinds mijn eerste verre reis naar Tanzania in 2009, wist ik al dat ik terug moest naar Afrika! Een elf-jarig meisje met maar één droom: terugkeren naar dat geweldige land. Hoe ouder ik werd, hoe meer de rest van de wereld mij ging interesseren en langzamerhand ben ik mijn gehele travelbucketlist aan het afwerken. In deze handige en persoonlijke reisblog wil ik jou helpen om zo veel mogelijk te kunnen genieten van deze prachtige wereld. Doormiddel van tips, reisinspiratie, fotografie verslagen en mijn persoonlijke ervaringen hoop ik jou een stukje dichter bij de natuur en cultuur van een ander land te brengen. Geniet, the world is yours!


Over Travelwithbaukje

Mijn Wildlife passie combineer ik met reizen. Door de wereld af te reizen kom ik veel wonderen tegen. Ik ben deze website begonnen om mensen te laten genieten van reisfotografie en mijn persoonlijke (spannende) verhalen. Het spijt me alvast, maar de verhalen zullen nooit spellingfout-vrij zijn. Het doel is om mensen vanuit hun luie stoel te kunnen laten meegenieten van alle bijzondere dingen van de wereld.


Waar ben ik geweest?


Mijn lijst wordt elk jaar weer een stukje langer. Tips voor leuke reisbestemmingen zijn altijd welkom! Schroom dan ook niet contact op te nemen of een reactie achter te laten! Neem ook een kijkje op mijn Homepagina en mijn fotografie pagina. Ik hoor graag wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Deze website gebruikt cookies voor het verbeteren van jouw ervaring. Akkoord Lees meer