Home Over Baukje

Over Baukje

Medellin

Welkom! Mijn naam is Baukje Beers, en ik ben 26 jaar oud. Mijn grootste passies zijn zeilen, wildlife en reizen, en mijn droom is om de meest bijzondere plekjes op aarde te kunnen verkennen. Het liefst in combinatie met mijn andere passie: en dat is het beschermen van de geweldige natuur en (wilde) dieren die op onze aardbodem rondlopen.

Sinds mijn eerste verre reis naar Tanzania in 2009, wist ik direct dat ik ooit terug zou gaan naar Afrika! Een elf-jarig meisje met maar één droom: terugkeren naar dat geweldige continent en werken met wilde dieren op de Afrikaanse Savannah. Dit lukte me weer in 2016, waarna ik in Zuid-Afrika met Wildlife Act heb geholpen bij de bescherming van Wilde honden (toendertijd had ik nog geen reisblog_. Het avontuur herhaalde zich in 2018 toen ik met een wildlife dierenarts meeliep in Zuid-Afrika.

In deze reisblog wil ik jou helpen om zo veel mogelijk te genieten van deze prachtige wereld. Doormiddel van tips, reisinspiratie, fotografie en mijn persoonlijke ervaringen hoop ik je een stukje dichter bij de natuur en cultuur van een land te brengen. Ook wil ik mensen meenemen in de wereld van wildlife en natuur en iedereen motiveren om bewust te reizen. We hebben maar 1 wereld en daar moeten we goed voor zorgen! One health. One earth.


Over Travelwithbaukje

Mijn Wildlife passie combineer ik met reizen. Door de wereld af te reizen kom ik veel wonderen tegen. Ik ben deze website begonnen om mensen te laten genieten van reisfotografie en mijn persoonlijke (spannende) verhalen. Het spijt me alvast, maar de verhalen zullen nooit spellingfout-vrij zijn. Het doel is om mensen vanuit hun luie stoel te kunnen laten meegenieten van alle bijzondere dingen van de wereld.


Waar ben ik geweest?


Mijn lijst wordt elk jaar weer een stukje langer. Tips voor leuke reisbestemmingen zijn altijd welkom! Schroom dan ook niet contact op te nemen of een reactie achter te laten! Neem ook een kijkje op mijn Homepagina en mijn fotografie pagina. Ik hoor graag wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Deze website gebruikt cookies voor het verbeteren van jouw ervaring. Akkoord Lees meer